...

Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu Bahar Yarıyılı Final Sınavları Duyurusu

23 Mayıs 2023 Tarihli Senato toplantısında alınan kararlar doğrultusunda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi yarıyıl/yılsonu sınavlarının;

-Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin tüm sınıflarında yüz yüze yapılmasına, -Üniversitemiz Senatosunun 20 Şubat 2023 tarihli 04/03 sayılı kararında belirtilen uygulamalı eğitimlere yüz yüze devam eden programlarımızın/sınıflarımızın sınavlarının yüz yüze, diğer programlarımızın/ sınıflarımızın sınavlarının ise çevrim içi yapılmasına, -Yüz yüze sınava giremeyen öğrenciler için ilgili birimin yönetim kurulu kararı ile mazereti uygun görülen öğrencilere birim tarafından belirlenecek tarihte yarıyıl/yılsonu mazeret sınavı (yüz yüze) hakkı tanınmasına karar verilmiş olup Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu yarıyıl sonu final sınavları çevrim içi yapılacaktır.