...

2021/2022 Ders Muafiyeti Hakkında

DERS MUAFİYETİ: Yüksekokulumuza 2021 YKS sonucu kayıt olan öğrencilerin daha önce bir yükseköğretim kurumunda alıp başarılı oldukları derslerden muafiyet talep edilecek tüm dersler için başvurular 4 EKİM 2021 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında öğrenci işlerine yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sayfamızda  bulunan ders muafiyeti formunu indirip muaf olmak istediğiniz dersleri belirterek ilgili bölümleri eksiksiz olarak doldurunuz.Barkotlu, karekodlu ya da onaylanmış (mühürlü, kaşeli ve imzalı) not belgesi (transkript)  ve onaylı ders içeriklerini form dilekçeye ekleyerek öğrenci işleri birimine belirtilen tarihlerde elden teslim ediniz.

NOT : Muafiyet talebinizi oluştururken Ç.Ü. ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ maddelerini inceleyiniz.