...

Ders Muafiyeti Hakkında

DERS MUAFİYETİ: Yüksekokulumuza 2020 YKS sonucu kayıt olan öğrencilerin daha önce bir yükseköğretim kurumunda alıp başarılı oldukları derslerden muafiyet talep edilecek tüm dersler için başvurular 30 ARALIK 2020 - 5 OCAK 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Güz döneminde transript ve ders içeriği ile birlikte bahar dönemi derslerinin içinde yer aldığı dilekçe veren kişilerin tekrar dilekçe vermelerine gerek yoktur. Islak imzalı dilekçelerinizin fotografını yilmazmehmet@cu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Dilekçelerin aslı dönem başlangıcında öğrenci işlerine teslim edilmelidir. Uzaktan eğitim olması durumunda bahar dönemi başlamadan posta ile göndermeniz gereklidir.

Sayfamızda  bulunan ders muafiyeti formunu indirip muaf olmak istediğiniz dersleri belirterek ilgili bölümleri eksiksiz olarak doldurunuz.Barkotlu ya da Onaylanmış (mühürlü, kaşeli ve imzalı) not belgesi (transkript)  ve onaylı ders içeriklerini form dilekçeye ekleyerek yazı işleri birimine elden teslim ediniz ya da PTT veya kargo ile Yüksekokulumuza gönderiniz.