...

(04.05.2021 GÜNCELLEME) YAZ STAJI UYGULAMA BİÇİMİ HAKKINDA

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında yapılması gereken zorunlu yaz stajı uygulamalarının, öğrencilerin Covid-19 salgını ve staj yapacak işletme bulmasında sorunlar yaşamaları nedeniyle, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı ile sınırlı kalmak üzere, öğrencilerin talepleri doğrultusunda saha veya dijital ortamda (ödev, proje vb.) yapılmasının uygun olduğu görülmüştür. Proje konuları en geç 02.07.2021 tarihine kadar öğrenci tarafından belirlenecek ve staj sorumlusundan onay istenecektir. Proje konusu belirlemeyen öğrencilerin proje konuları staj kurulu tarafından belirlenecektir.

Bu karar doğrultusunda öğrencilerimizin tercih edeceği staj biçimini dilekçe ile 28.05.2021 tarihine kadar kurumumuza  bildirmesi gerekmektedir.Saha çalışması şeklinde staj yapacakların staj başvuru evraklarını dilekçe ile birlikte teslim etmesi gerekmektedir.

Staj yapacak öğrencilerin 05.07.2021 tarihinden itibaren 30 iş günü staj yapması gerekmektedir.

Resmi tatiller staj gününden sayılmamaktadır.

Saha çalışması şeklinde staj yapmak isteyenlerin vereceği dilekçe örneği.

Ödev/Proje şeklinde staj yapmak isteyenlerin vereceği dilekçe örneği.